Аз все така ще те обичам,
във края на деня,
на устните ти въздуха ще вдишам
и сладко ще се унеса.
топлина, по вените ми ще се стича
и нежни думи ще шептя,
аз все така ще те обичам
завръщайки се в края на деня.
© Димитър Георгиев Все права защищены