10 мар. 2011 г., 10:01

Всеки ден 

  Поэзия » Любовная
760 0 2

Всеки ден те виждам, но теб те няма.

Всеки ден искам да ти пиша, но не мога.

Всеки ден искам да ти казвам колко те обичам, но не мога.

Всеки ден искам да те събуждам с целувка, но не мога.

Всеки ден мисля за теб и хубавите безброй мигове, прекарани с теб.

Всеки ден те искам да се върнеш при мен, но не знам как да ти го кажа.

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??