Mar 10, 2011, 10:01 AM

Всеки ден 

  Poetry » Love
759 0 2

Всеки ден те виждам, но теб те няма.

Всеки ден искам да ти пиша, но не мога.

Всеки ден искам да ти казвам колко те обичам, но не мога.

Всеки ден искам да те събуждам с целувка, но не мога.

Всеки ден мисля за теб и хубавите безброй мигове, прекарани с теб.

Всеки ден те искам да се върнеш при мен, но не знам как да ти го кажа.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??