25 апр. 2007 г., 10:35

Всеки лист излъчва обич 

  Поэзия
619 0 22
Тъмномаслени горички,
обградени с резеда -
остри борови иглички
сред листенца от бреза!

Дива джанка белоснежна,
младоженка в бял воал!
От усмивката й нежна,
склонът цял е засиял!

Всеки лист излъчва обич
във началото на май!
Радост чиста, безпределна,
без начало и без край!

Трезви дни с чаровни нощи -
се редуват в този свят!
Който люби и го любят,
той е истински богат!

Но невлюбен и нелюбен,
пак съм истински щастлив,
от това, че този чуден
свят е толкова красив!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??