1 июн. 2024 г., 08:20

Всеки миг е надежда 

  Поэзия » Любовная
98 0 3

       

      Всеки миг е надежда

 

Колко дълъг е пътят към тебе!

И във него откривам следи –

през полета и горски пътеки,

през морета и сиви мъгли.

 

Колко страда душата без тебе!

Без любов, без красиви мечти –

като мида в затворено време

рони бисери в сини води.

 

А сърцето ми обич очаква

в полунощ с полудели звезди.

Всяка стъпка към тебе отмерва

любовта ми, в която си ти.

 

Всеки миг е безкрайна надежда

с най-красивите сини очи

и Съдбата навярно отрежда

да се влюбиш във мене и ти.

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??