31 мая 2011 г., 15:22

Всеки път, когато си тръгваш, моля те, събери ме! 

  Поэзия » Другая
618 0 3

По-упорита от умората,
земята ме поглъща цялата
и по изровените долища
парчетата ми се търкалят,

и по разкаляни тресавища
свирепи кучета повличат ме,
и по долища с тревни халища
от мен поникнали кокичета.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??