12 дек. 2008 г., 20:58

Всеки се мръщи на дъжда 

  Поэзия » Другая
655 0 1
Пороен дъжд се сипе върху ми,
дъждовните капки падат
и заливат всяко кътче.
Цветята тъжно схлупват глави,
слънцето се мръщи срещу мене,
сърдито обръща ми глава.
Усмихната, сияеща танцувам,
а небето гневно ръмжи.
Всеки се чумери срещу мене,
нима никой не обича щом вали?
Дъгата весело се обажда -
успяла да прогони дъжда!

© Веселка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??