Всеки си мечтае за някой по-специален,
не е задължително да е чак идеален.
Просто всеки търси някой,
който да го подкрепи във всяка негова идея,
а къде ли е добрата фея?
Може би рано или късно всеки намира
своята сродна душа,
с която да споделя миговете си.
© Мария Все права защищены