5 янв. 2020 г., 21:04

Всеки удар на сърцето ми е твое 

  Поэзия » Любовная
999 2 0

Твое е сърцето, за теб тупти нощ и ден, 

всеки твой поглед пулса ми ускорява, 

кара телата ни от страст да горят

и любовта заедно да празнуват.

Без теб не мога, твое е сърцето, 

иска само теб, желае само теб.

Без теб самотна е душата, 

очите плуват в хиляди сълзи.

Изгарям без ласките ти в самота 

и чакам мига, когато в ръцете ти ще горя.

 

 

05.01.2020 г./ 20:44 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??