Твое е сърцето, за теб тупти нощ и ден,
всеки твой поглед пулса ми ускорява,
кара телата ни от страст да горят
и любовта заедно да празнуват.
Без теб не мога, твое е сърцето,
иска само теб, желае само теб.
Без теб самотна е душата,
очите плуват в хиляди сълзи.
Изгарям без ласките ти в самота
и чакам мига, когато в ръцете ти ще горя.
05.01.2020 г./ 20:44 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Всички права запазени