и мисля си как странно
ни върти животът
в орбита, по криволичещ път
от девет слънчеви планети
избрах аз теб
от всички светещи комети
харесах теб
и мисля си, че съм щастлив
метеорит, нетърсен, неоткрит
в твоя свят красив
без грижи и без плът
намерих си домът
© Хари Спасов Все права защищены