Apr 7, 2021, 8:08 AM  

Вселенският ми дом 

  Poetry » Other
358 0 0

и мисля си как странно

ни върти животът

в орбита, по криволичещ път

от девет слънчеви планети

избрах аз теб

от всички светещи комети

харесах теб

и мисля си, че съм щастлив

метеорит, нетърсен, неоткрит

в твоя свят красив

без грижи и без плът

намерих си домът

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??