Всички жени са еднакви!
Всичките имат гърди,
всичките имат опашки,
и са продажни, и зли!
Казано просто с две думи –
всички жени са маймуни!
Разгневихте ли се, поетеси?
За кого съчиних този стих?
Посветил съм го на поетесата,
дето оня ден писа във нет-а:
“Всички мъже са прасета!”
© Ангел Чортов Все права защищены