29 дек. 2004 г., 16:13

Всички пишем 

  Поэзия
942 0 5
Всички пишем

Всички пишем - стихове, проза.
Всички пием, прекалили с умората.
Всички мразим зимните светофари.
Всички кашляме, задушени от злоба.
Само тебе не сритаха светофарите,
само аз се реших да намразя,
само теб те прибраха във лудница,-
само аз дойдох там да се видим.
Само някои скачат високо.
Само някои влизат в затвора.
Само някои са вечно наоколо.
Само някои са толкова грозни.
Само ти се обеси на двора.
Само той ти се стече на помощ.
Само някои крещим от умора,
но всички пишем - стихове,проза

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??