1 апр. 2017 г., 23:36

Всичко 

  Поэзия » Любовная
363 1 4

Всичко  ли, всичко ли ще ми вземеш? 
Остави ми поне една мечта,
която да ме топли вместо теб 
и да осмисля ми деня.
Всичко ли... всичко ли ти дадох?
Дори и мисълта лети към теб...
сърцето ми отдавна не  е мое -
цялото принадлежи на теб.
Всичко... всичко ти давам,
единствено прегръщам красота.
Ако любовта ми води до забрава
било е просто полъхът от вятъра,
от мен в нощта.
И липсата е всичко,
което кътам в себе си, не е лъжа
душата ми нали е птица,
разперила крила към любовта.
А всичко е напразно -
Пречупени са моите крила
и пусто е, и празно...
Ще те обичам... и ще съм сама!


Я.К

© Yana Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??