Всичко забравено си
отиде, заедно с миналото,
всичко хубаво си дойде,
знаеш ли колко честна
бях с теб, колко много,
толкова много, а накрая.
В началото бяхме приятелки
големи, а сега минаваш
покрай мен. Знаеш ли не
ми пука, че те загубих.
Колкото и да се опитваш, не
става, знаеш ли колко
време плаках, и
не спирах.
Плаках много, знаеш ли,
има една истина, а тя е,
че те
обичам и винаги ще те
обичам.
© Надя Димитрова Все права защищены