29.03.2018 г., 20:25 ч.  

Всичко 

  Поезия
401 0 0

 

 

 

 

 

Всичко забравено си 
отиде, заедно с миналото,
всичко хубаво си дойде, 
знаеш ли колко честна 
бях с теб, колко много, 
толкова много, а накрая.

В началото бяхме приятелки 
големи, а сега минаваш 
покрай мен. Знаеш ли не 
ми пука, че те загубих.

Колкото и да се опитваш, не 
става, знаеш ли колко 
време плаках, и 
не спирах.

Плаках много, знаеш ли,
има една истина, а тя е,

че те 

обичам и винаги ще те

обичам. 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??