10 июн. 2005 г., 23:48

Всичко е измама 

  Поэзия
1004 0 0
Чуваш ли  звук в тишината?
Виждаш ли светлина в тъмнината?
Смееш ли се,когато ти се плаче?
Може би за теб аз нищо не знача.

Дали ще те върнат мойте сълзи? 
Знаеш ли колко много боли?
Мълча,но тялото крещи:
''Защо не си до мене ти?''

Сънуваш ли,когато не спиш?
Радваш ли се,когато тъжиш?
Страдаш ли,когато ме няма?
Разбрах.Всичко било е измама.

© Стела Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??