24 мар. 2008 г., 09:53

Всичко е наред  

  Поэзия » Другая
612 0 1

 


Когато сам, изправен
пред проблемите стоиш,
сякаш ти се иска нейде
да се изпариш...
Да избягаш от сложния сюжет,
от сцената на живота си проклет.

Но погледни назад и виж пътя,
който си изминал и трудностите,
през които си преминал,
твърдостта, с която устоил си
и него в устрем продължил си.

Погледни сега напред и без сълзи,
без страх и колебания тръгни,
пред проблемите се изправи!

И знай, без помощ ще успееш
над трудното да се надсмееш,
защото щом тръгнал си напред и
вяра носиш в теб, всичко е наред!

 

© Мария Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??