30 дек. 2010 г., 20:18

Всичко идва и си отива 

  Поэзия » Любовная
1282 0 0

Всичко идва и си отива

 

Ръцете ми все още за тебе треперят.

И в сърцето ми все още въглени тлеят.

 

Реки солени намират си път

и греховно надолу текат.

 

Как да забравя таз връзка, дет имахме

и как на различни страни тръгнахме...

 

Как гордо да вдигна глава

и как да продължа във вечността,

щом ти беше това,

което ми показа какво всъщност е любовта.

© Десислава Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??