23 мая 2010 г., 09:00

Всичко за тебе! 

  Поэзия » Любовная
619 0 0

Всичко за тебе

ще дам, любими,
няма да те  забравя никога!

Ти замина,
но аз ще те чакам в самота!
Моля се

на птиците
да летят с тебе,
да не те оставят
сам да полетиш!
Не чуха моята молба!
Исках да чуя песента,
която пееше твоята уста!
Исках да чуя смеха ти!
Исках да те догоня!
Исках да те върна!
Но останах с моята мечта!
Ти за сбогуване
не даде твоята ръка!
Ти не целуна
моята уста!
Забрави нашите мечти!
Остави само спомени!
Но ти си тръгна,
не мога да те върна!
Всичко за тебе
не съм аз сега!
Ти беше моята
пътеводна звезда,
а аз съм вече
лутаща се в тъмнината жена!
Пенка Петрова

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??