18 дек. 2006 г., 21:40

Всичко започна с приятелство.. 

  Поэзия
837 1 3

Всичко започна с приятелство...

Ти сподели ми за нея,

неусетно възникна чувството,

непознато между теб и мен…

Случайно станах ревнива,

случайно страдах за теб!
Случайно бе станало всичко...

Прости ми, приятелю днес!

Не исках, не трябваше, знаех -

ти обичаше нея тогаз,

а аз, без да се мъча, помогнах

и забрави за нея от раз!:)

Влюби се в друго момиче,

споделяше и за нея така,

само едно не ми каза -

как се казваше тя?...

После стана така, че познах

любовта в твоите очи...

неусетно всичко прозрях:

влюбени бяхме аз и ти!

И днес сме заедно вече...

На теб посветих това...

“Обичам те” мога да кажа,

мое вдъхновение в Любовта!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Може би си права .. Адаш не се получи много добре знам ама ми дойде от вътре така..
  • Адаш, това си е като разказ. Защо не опиташ в този жанр
  • Добро случване се е получило за двама от трима ...
    Когато има споделяне се стига и до разбиране.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??