Всяка надежда
Една надежда лесно се заражда…
… и тя превръща се в мечта!
Една надежда тръгва да гори…
… и започва в пламъци да чака!
Една надежда като всяка друга…
… изгубва се, опепелена в живота!
После бавно потъва в реалността…
… без време изгубва се във вечността!
След туй забравена, рееща в битието
… тя превръща се в умираща мечта!
Една надежда като всяка друга…
… изгоряла, бледа, все някога угасва!!
© Дияна Все права защищены