17 дек. 2007 г., 11:22

Всяка раздяла 

  Поэзия » Любовная
816 1 19

Всяка раздяла е мъничка смърт,

всичко във тебе разкъсва на части.

Всяка раздяла разпъва на кръст

и ти отнема и малкото щастие.

 

Всяка раздяла отваря във теб

рана дълбока и тя не зараства.

Дълго, мъчително дълго расте

твоята болка, превръща се в болест.

 

Всяка раздяла след време е спомен

тъжен, болезнен, студен и тревожен.

Бавно забравяш и оздравяваш,

времето старите рани затваря.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??