Поемаш дъх и след секунди вече го няма,
нещо в този дизайн ме подлудява...
Тези коли ме отвеждат в друг свят,
който на всъдеходи е богат!
Escalade, Range Rover, Lincoln, Infiniti -
тези коли са нереални, но и доста специални.
Еscalade - това е моята мечта...
Обичам го, най-много на света!
Всъдеходите за мен на първо място остават,
другите място в сърцето ми НЯМАТ!
© Нина Все права защищены