Jan 28, 2008, 9:33 AM

Всъдеходи 

  Poetry » Other
1229 0 5

Поемаш дъх и след секунди вече го няма,

нещо в този дизайн ме подлудява...

Тези коли ме отвеждат в друг свят,

който на всъдеходи е богат!

Escalade, Range Rover, Lincoln, Infiniti -

тези коли са нереални, но и доста специални.

Еscalade - това е моята мечта...

Обичам го, най-много на света!

Всъдеходите за мен на първо място остават,

другите място в сърцето ми НЯМАТ!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??