28.01.2008 г., 9:33 ч.

Всъдеходи 

  Поезия » Друга
1240 0 5

Поемаш дъх и след секунди вече го няма,

нещо в този дизайн ме подлудява...

Тези коли ме отвеждат в друг свят,

който на всъдеходи е богат!

Escalade, Range Rover, Lincoln, Infiniti -

тези коли са нереални, но и доста специални.

Еscalade - това е моята мечта...

Обичам го, най-много на света!

Всъдеходите за мен на първо място остават,

другите място в сърцето ми НЯМАТ!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??