25 дек. 2006 г., 07:30

Втора употреба 

  Поэзия
539 1 0

Ти ме употреби.
До болка ме рани.
Второ качество ли съм аз?
Или просто не ми е достигнал шанс?
Как можеш да ме гледаш в очите?
Не парят ли върху сърцето ти сълзите?
Какво очакваш да чувствам към теб?
Омраза или болен копнеж?
Как да забравя нашите нощи?
Ето,завивките още са топли!
Как да изтрия тази любов?
С гума...или с нова любов?
Всяка вечер се моля на Бог.
Едно единствено нещо се моля.
Да не изтръгва моя живот,
а да ми да силна воля за да се боря!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??