14 июн. 2013 г., 08:02

Вторник. Butterflies 

  Поэзия
435 0 2

Във Вторник стават чудеса.
И чакането страшно ми харесва.
Да дойде Петък или, Небеса,
да дойде Петък още утре.


Във Вторник, всичко разпокъсано,
се стяга, глади и събира.
И все така надъхано и ненавъсено
сърцето със ума ти се примиря.


Във Вторник стават чудеса,
дали пък да не вземеш да ми звъннеш.
Вторник мина, и какво сега,
дано поне да дойде Петък утре.

© Поля Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??