14.06.2013 г., 8:02 ч.

Вторник. Butterflies 

  Поезия
434 0 2

Във Вторник стават чудеса.
И чакането страшно ми харесва.
Да дойде Петък или, Небеса,
да дойде Петък още утре.


Във Вторник, всичко разпокъсано,
се стяга, глади и събира.
И все така надъхано и ненавъсено
сърцето със ума ти се примиря.


Във Вторник стават чудеса,
дали пък да не вземеш да ми звъннеш.
Вторник мина, и какво сега,
дано поне да дойде Петък утре.

© Поля Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??