17 нояб. 2011 г., 05:45

Второто аз 

  Поэзия » Любовная
563 0 1

      ВТОРОТО   АЗ

 

Аз съм тази, която душата ти търсеше жадно.

"Второто  аз" съм и трябваше да съм с тебе отдавна:

да долавяш в очите ми трепета плах. И да мога

с теб да съм  и когато допрял е до гърлото ножа.

Да се радвам със теб, всяко утро да срещам с усмивка!

И далече да съм - до сърцето ти пак да съм близко!

В този свят и красив, и тревожен

да повярваш,

че без мен и да искаш да живееш, не можеш!

 

 Таня Иванова

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Второто "Аз" понякога много дълго го търсим...
    Много близко до мен!Поздрав!
Предложения
: ??:??