1 апр. 2009 г., 12:26

Вутеви ядове 

  Поэзия » Юмористическая
513 0 9

Кажи ми, бре Нане, каков си човек -
ден, нощем - не знаеш умора!
Маниак ли си некой, или си зевзек -
все зяпаш след мойта изгора.

Па язе съм, ужким, човек философ,
с добро сакам да та оправа.
Разбирам от чувства, от секс и либоф -
от всичко у тая държава.

Едно не разбирам! Завчера ви чух,
че с Пена се каните двама
посред нощ на меко, връз моя кожух,
да сгазите лука на... мама!?

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??