12 июл. 2005 г., 22:02

Вяра? 

  Поэзия
1024 0 5
По абцисата на забравата
хора, събития,
обгърнати в мрак
ми отнемаха вярата.
Но все още има я.
Странно, но факт.

А за да бъде запазена
е нужно едно -
добре да се скрие,
привидно погазена -
като крехко стъкло
на прах да се стрие.

Но само привидно.
Да не бъде на показ.
И това - пред тълпата.
Така очевидно,
скрита дълбоко,
оцелява в душата.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??