25 сент. 2006 г., 11:27

вяра 

  Поэзия
499 0 4



Защо на прелестните хора
случва се да изживяват
толкова сетивно
само двата си сезона.

Вещерско равноденствие,
аз още те обичам
и искам зимата да не свършва,
както и лятото да е вечно.
Моля се!!!


Моли се и ти!!!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??