Sep 25, 2006, 11:27 AM

вяра 

  Poetry
464 0 4



Защо на прелестните хора
случва се да изживяват
толкова сетивно
само двата си сезона.

Вещерско равноденствие,
аз още те обичам
и искам зимата да не свършва,
както и лятото да е вечно.
Моля се!!!


Моли се и ти!!!

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??