Вяра
Аз вярвам безгранично в Любовта!
В онази, Истинската, за която –
за теб преминах огън и вода
и още пазя като нещо свято!
Аз вярвам в споделената Любов,
която ни дари с прекрасна рожба!
За нея аз на всичко съм готов,
но тя един-единствен път спохожда!
Аз вярвам в невъзможната Любов,
която не брои какво раздава –
тя ни разкрива хоризонта нов
и с лудост ни опиянява!
Аз вярвам!
Любомир Попов
© Любомир Попов Все права защищены
Просто ме грабна и ме хвърли някъде в облаците твоята вяра. Тя не е плод на някаква наивност, а напротив- горда е и силна като непоклатима скала.