23 дек. 2016 г., 22:08

Вяра 

  Поэзия » Философская, Другая
371 1 4

                                                         Вяра 

 

Да вярваш, значи да искаш,

да търсиш в студената нощ Любовта!

Да носиш в сърцето си надежда,

която крепи вярата като нейна сестра!

 

Да вярваш в любящата жена,

твоята половинка, да ти вярва и тя.

Да вярваш в приятели добри,

че в нужда ще бъдат до теб, нали!

 

Да вярваш в себе си, в своите деца,

защото те са част от теб – две сърчица.

Да вярваш, че на Коледа се случват чудеса,

че ще се сбъдне твоята мечта!

 

Да вярваш че всички хора могат да бъдат добри,

да се усетят,осъзнаят кое най-важно е в Живота дали!

Да вярваш когато си тъжен дори,

че всичко ще се оправи,живота си с усмивка продължи!

 

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??