Вяра
Да вярваш, значи да искаш,
да търсиш в студената нощ Любовта!
Да носиш в сърцето си надежда,
която крепи вярата като нейна сестра!
Да вярваш в любящата жена,
твоята половинка, да ти вярва и тя.
Да вярваш в приятели добри,
че в нужда ще бъдат до теб, нали!
Да вярваш в себе си, в своите деца,
защото те са част от теб – две сърчица.
Да вярваш, че на Коледа се случват чудеса,
че ще се сбъдне твоята мечта!
Да вярваш че всички хора могат да бъдат добри,
да се усетят,осъзнаят кое най-важно е в Живота дали!
Да вярваш когато си тъжен дори,
че всичко ще се оправи,живота си с усмивка продължи!
© Валентин Миленов Всички права запазени