17 дек. 2020 г., 00:46

Вяра 4 

  Поэзия » Гражданская
369 1 0

Много мъка, отчаяние

виждам на хорските лица.

Има изход от туй изпитание,

просто народът да не блее като овца.

 

Но той още си спи, не шава,

овчедушно със злото се е примирил,

а страната обеднява, изостава,

българският дух се е изпарил.

 

Народът важен е сега,

всичко зависи от хората бедни.

Ако не искат повече тъга -

да махнат некадърниците изедни.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??