Вярвам...
Моля се...
Самозалъгвайки се...
Боря се.
С кого с какво...
И аз не знам...
Но вярата си няма да предам!
В молитва поредна...
Гореща, изповедна...
Към небето... Очите погледнаха.
И все си казвам: Няма да се преклоня...
И да се моля... Няма да се изморя.
Ала не става, само със надежда...
Иска се и силна воля...
Че тази вяра, не лекува цяра...
Разбрах го... Трябва да се боря!
(И ще трябва да се боря!)
© Ангелина Все права защищены
Поздрави за хубавия стих и много успехи за наред
Продължавай да ни радвая с такива стихове