Не знам дали съм способна да те обичам.
Не знам дали мога да приема всичките ти недостатъци.
Не знам как да ти вярвам,
и наистина не знам как да се открия пред теб.
Но бъдеш ли до мен, ще направя всички тези неща.
Искам само да ме приемеш,
и да ме допуснеш до себе си.
Искам само да си търпелив.
И повярвай ми, направиш ли го,
ще съм само твоя.
Ще открия нов свят пред теб.
Ще виждаш цветовете много по-ярки
и нещата много по-красиви.
Ще те направя по-добър,
стига да си до мен и да ми повярваш.
© Мария Величкова Все права защищены