15.07.2016 г., 7:52 ч.  

Вярвай ми 

  Поезия
737 4 4

Не знам дали съм способна да те обичам.

Не знам дали мога да приема всичките ти недостатъци.

Не знам как да ти вярвам,

и наистина не знам как да се открия пред теб.

Но бъдеш ли до мен, ще направя всички тези неща.

Искам само да ме приемеш,

и да ме допуснеш до себе си.

Искам само да си търпелив.

И повярвай ми, направиш ли го,

ще съм само твоя.

Ще открия нов свят пред теб.

Ще виждаш цветовете много по-ярки

и нещата много по-красиви.

Ще те направя по-добър,

стига да си до мен и да ми повярваш.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??