13 авг. 2008 г., 00:40

Вярвай ми 

  Поэзия » Любовная
1300 1 5

Казах ти да не вярваш в приказки.

Любов моя, не виждаш ли,

че в живота не всичко е истинско?

Сега пак плачеш в ръцете ми,

не повярва, че е истина...

Още чакам да падне нощта

и всяка вечер гледам през твоя прозорец.

Ти отново си сама,

страдайки в ъгъла...

Никой ли няма да те защити...?

Сега вярваш ли ми?

Понякога само "Истина" не стига.

Не разбираш ли?

Страхът бавно ни убива.

Аз винаги ще бъда момчето

зад твоята завеса...

Повярвай ми...

Истинската любов няма

общо с успеха.

Тя не зависи от красота, пари,

не се  крие в нищо,

имаш ли нея - 

значи си успял във всичко.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??