9 дек. 2020 г., 19:00

Вярвай в себе си 

  Поэзия » Философская
492 1 0

Праведно трябва да живееш,

пътеката към доброто не е лека,

но повтаряй си, че ще успееш,

вярата отделя звяра от човека.

 

Не се отчайвай при среща със зло -

то е силно, но не непобедимо,

помни, че с воля и пот на чело

доброто за теб е постижимо.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??