Вярвам още в чудеса
Морето виждам в твоите очи,
но то не ме залива в синьо.
Разплискващо се меко кадифе,
преливащо в зелено от маслина.
И там намирам пристан от мечти.
Не мога поглед да откъсна...
Цветя от пяна, водорасли от звезди...
Сърцето от копнеж се пръсва.
И сядам в лодката до тебе.
Гребем със вятър, без весла.
Не знам къде съм и немея...
Но вярвам още в чудеса!
© Теди Савчева Все права защищены
... ...
"Гребем със вятър, без весла.
Не знам къде съм и немея..."
... ...
Поезия. В най-чист вид!