12.09.2007 г., 20:28 ч.

Вярвам още в чудеса 

  Поезия
869 0 6

Вярвам още в чудеса

Морето виждам в твоите очи,

но то не ме залива в синьо.

Разплискващо се меко кадифе,

преливащо в зелено от маслина.


И там намирам пристан от мечти.

Не мога поглед да откъсна...

Цветя от пяна, водорасли от звезди...

Сърцето от копнеж се пръсва.


И сядам в лодката до тебе.

Гребем със вятър, без весла.

Не знам къде съм и немея...

Но вярвам още в чудеса!

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??