Ти никога не си бил мой,
аз не искам да те притежавам.
Аз искам да ме обичаш,
а това е различно...
Искам да е волна душата ти,
а не да събираш трохите...
Аз няма да питам
всеки път къде отиваш,
аз не съм такава,
всеки е свободен.
Аз не ревнувам,
защото съм достойна,
защото, ако съм с тебе
е, защото ме обичаш.
А обичаш ли ме,
аз ти вярвам!
© Надя Георгиева Все права защищены