1 мая 2013 г., 18:22

Вярваш ли си1 Ветре 

  Поэзия
543 0 8

 

Вярваш ли си Ветре, че не ме обичаш,
всяка своя стъпка на мен щом обричаш?

 

В нежните прегръдки на зелена пролет
с мене ще танцуваш в безгрижния си полет!

 

В летните пожари, пламенна и боса,
срещу теб ще тичам през нива златокоса!

 

 

В стоновете тъжни на свенлива есен
ще ти се причува печалната ми песен!

 

И ще ти напомня беловласа зима,
че във твоите мисли безкрайно ще ме има!

 

Още ли си вярваш, че ще ме забравиш –
Мене ще сънуваш, каквото и да правиш!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??