Може би съм странна птица,
а може би криле не ми отиват...
Може би с вълците се чувствам силна,
те душата ми закрилят...
Вълчица аз да бъда искам...
Един да бъде моят спътник -
да остане с мен до края...
В мен да вижда всичко -
любов, огън и съдба.
Аз да му бъда Рая.
Вълчица аз да бъда искам...
И да бъда вярна със сърцето и душата.
На себе си да бъда вярна.
И на него.
Да му бъда и залеза, и зората.
Вълчица аз да бъда искам...
Да закрилям всичко 'дет копнея...
Да бъда свирепа, щом ранят ме в сърцето,
да вия свободна под лунна светлина
и с любовта си любовта да огрея!
12.02.2023г.
© Гергана Все права защищены