16.03.2023 г., 19:33 ч.  

Вълчица аз да бъда искам 

  Поезия » Друга
174 0 3

Може би съм странна птица,

а може би криле не ми отиват...

Може би с вълците се чувствам силна, 

те душата ми закрилят... 

 

Вълчица аз да бъда искам... 

 

Един да бъде моят спътник - 

да остане с мен до края...

В мен да вижда всичко - 

любов, огън и съдба. 

Аз да му бъда Рая. 

 

Вълчица аз да бъда искам... 

 

И да бъда вярна със сърцето и душата.

На себе си да бъда вярна. 

И на него. 

Да му бъда и залеза, и зората. 

 

Вълчица аз да бъда искам...

 

Да закрилям всичко 'дет копнея...

Да бъда свирепа, щом ранят ме в сърцето, 

да вия свободна под лунна светлина

и с любовта си любовта да огрея! 

 

 

12.02.2023г.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??